maandag 4 juni 2012

Wat is QR code dienstverlening?

Wat is QR code dienstverlening?

QR code dienstverlening is: als een bedrijf, zoals 0D0A, voor u een QR code genereert met een beheer omgeving waarin u zelf de informatie kunt aanpassen en inzage in de scan statistieken heeft.
QR Code Service

Hoe werkt QR code dienstverlening?

U koopt of huurt een of meerdere QR codes en kan dan ten alle tijden de actie (bijvoorbeeld een mobiele website URL) aanpassen naar uw wensen. In feite heeft u een 'dynamische QR Code' want al blijft de QR code statisch de achterliggende informatie kan naar wens aangepast worden door de eigenaar van de code.

Wat zijn de voordelen van QR code dienstverlening?

1. "Small Footprint". De QR codes die door dienstverleners geleverd worden zijn meestal klein van formaat en zijn onafhankelijk van de hoeveelheid informatie die eraan verbonden wordt. Dat betekend dat je altijd vooraf weet hoe groot de QR code zal zijn ondanks de lengte van de URL. Dit is erg belangrijk voor applicaties waar QR codes op posters, visitekaartjes en ander print- of drukwerk gebruikt worden.
2. Kwaliteit. Als QR codes voor drukwerk gebruikt worden dan zijn de grafische formaten van online QR code generators meestal onvoldoende. Bij diensterlening worden meerdere types van de zelfde QR code beschikbaar gemaakt om te downloaden. Een van de soorten is voor scherm afbeeldingen (png en jpg) voor het tonen via Internet pagina's en een ander soort is lijntekening gebaseert (eps en pdf) die het mogelijk maakt de QR code te vergroten of te verkleinen zonder verlies van kwaliteit.
3. Statistieken. Als het gewenst is te weten hoe veel keer de code gescand is, door welk type toestel en wanneer, enz. zijn de statistieken van een dienstverlener meestal onderdeel van de service.
4. Privacy. Als de QR code waarde heeft, neem als voorbeeld een waardebon met een QR code, of als er persoonlijke data gebruikt is, dan is het nodig dat de informatie van de code goed versleutelt is. Anders kunnen mensen gaan gokken wat de volgende code mogelijk kan zijn. Betere dienstverleners bieden beide open en versleutelde types aan.

Zijn er ook nadelen van QR code dienstverlening?

Misschien wel, als de volgende twee punten u niet aanstaan.
1. Dit zijn betaalde diensten, en omdat deze markt nog redelijk jong is, is het raadzaam om de verschillende dienstverleners goed te vergelijken op prijs en prestatie.
2. QR codes van een dienstverlener hebben allemaal een koppeling met het Internet nodig om te kunnen functioneren. Er zijn enkele gevallen waar dienstverleners hoge kwaliteit QR codes genereren waar de informatie zelf in de QR code wordt versleutelt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

QR Code Press